Education Academy | Uitbreiding Vaardigheden

Uitbreiding Vaardigheden

Bij ons draait het niet alleen om therapeutische vaardigheden voor pediatrische kinesitherapeuten, kinderfysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten en kinderoefentherapeuten. We geloven in een holistische benadering die verder gaat dan alleen de kernvaardigheden. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwe reeks opleidingen aan te kondigen die een breder kader omvatten, gericht op professionals uit verschillende vakgebieden, inclusief therapeuten en ondernemers.

Wij begrijpen dat effectieve communicatie en creatieve benaderingen essentieel zijn in elke praktijkomgeving. Daarom bieden we boeiende workshops aan, zoals "Canva als tool voor jouw communicatie", waarin we de kracht van Canva verkennen om professionele en visueel aantrekkelijke content te creëren. Of wat dacht je van "Spelenderwijs ontwerpen: Canva in de kinderpraktijk"? In deze cursus leren deelnemers hoe ze Canva kunnen integreren in hun therapeutische sessies met kinderen, waardoor interactieve en boeiende ervaringen worden gecreëerd die de ontwikkeling van het kind stimuleren.

Onze focus ligt niet alleen op het versterken van individuele vaardigheden, maar ook op het ondersteunen van de bredere professionele ontwikkeling van therapeuten en ondernemers. Door deze opleidingen aan te bieden, willen we een brug slaan tussen traditionele therapeutische praktijken en innovatieve benaderingen die de professionele groei en het succes van onze deelnemers bevorderen.

Of je nu een ervaren therapeut bent die op zoek is naar nieuwe inspiratie of een ondernemer die zijn vaardigheden wil uitbreiden, onze opleidingen bieden waardevolle kennis en praktische toepassingen die direct kunnen worden toegepast in jouw werk.

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze opleidingen en ontdek hoe je jouw praktijk naar nieuwe hoogten kunt brengen!