Education Academy | Accreditatie Kanalen

Accreditatie Kanalen

Pro-Q-Kine

Education Academy is erkend door Pro-Q-Kine als opleider en biedt geaccrediteerde navormingen aan. Deze geaccrediteerde navormingen leveren navormingseenheden (NE) op voor kinesitherapeuten die geregistreerd zijn bij Pro-Q-Kine en een digitaal portfolio hebben op PE-online. Meer info over Pro-Q-Kine, PE-online en de navormingseenheden vind je op https://pqk.be.

ADAP

Education Academy is erkend door ADAP als opleider en biedt geaccrediteerde navormingen aan. Deze geaccrediteerde navormingen leveren navormingseenheden (NE) op voor oefentherapeuten en ergotherapeuten die geregistreerd zijn bij ADAP en een digitaal portfolio hebben op PE-online. Meer info over ADAP, PE-online en de navormingseenheden vind je op ADAP https://kwaliteitsregisterparamedici.nl.

KNGF

Education Academy is erkend door KNGF als opleider en biedt geaccrediteerde navormingen aan. Deze geaccrediteerde navormingen leveren navormingseenheden (NE) op voor fysiotherapeuten die geregistreerd zijn bij KNGF en een digitaal portfolio hebben op PE-online. Meer info over KNGF en de navormingseenheden vind je op Bijeenkomsten & Scholing https://kngf.nl.