Education Academy | Covid

Covid

We kunnen er niet omheen, de Coronacijfers gaan de foute richting uit. We hebben dan ook beslist om onze opleidingen van 2020 online te laten doorgaan of te verplaatsen.

Een beslissing die we nemen omdat we het goede voorbeeld willen geven. Respecteren van afstand, zo min mogelijke contacten, kortom veiligheid voor alles! De maatregelen die door de Overheid genomen worden, zijn onontbeerlijk om dit virus te kunnen verslaan. We moeten hier samen door en alleen indien iedereen zijn gezond verstand gebruikt, kunnen we de situatie doen keren.

We vinden het natuurlijk wel jammer dat we jullie niet ‘live’ kunnen ontmoeten en een online opleiding is nooit helemaal hetzelfde als een fysieke vorming. Toch zijn we ervan overtuigd dat we samen met onze deskundige lesgevers/ sprekers kwaliteitsvolle en interessante vormingen kunnen aanbieden. We denken ook dat het online lesgebeuren naar de toekomst toe een meerwaarde kan zijn.

Meerdaagse opleidingen kunnen een combinatie zijn van een online theoriedag en een fysieke praktijkdag. Een idee dat natuurlijk verder uitgewerkt moet worden.

Blijf onze blog volgen en dan kom je hier zeker meer over te weten!

Zorg goed voor elkaar en keep it safe!